torstai 1. helmikuuta 2018

Nyt on vittu asiaa



Mikä vittu siinä on, kun se ei mene jakeluun? Mikä mikä mikä? No kerrataan, yritetään, otetaan vielä se rautalanka pieniin, hentoihin, punakyntisiin kätösiin. Kattos, ku äitis näyttää.

On nimittäin asioita, ja on asioita. On puuroja ja vellejä. Että kun puhutaan asiasta, ei puhuta jostain toisesta asiasta. Esimerkiksi jos menen kauppaan ja tilaan tiskiltä kolme kiloa silakoita, ei myyjä ala tyrkyttää minulle posiolaista nieriää tai houkutella muikunsyöjien leiriin. Ehei. Saan pussillisen silakoita käteeni ja päivä jatkuu rattoisasti. Huomasitteko muuten, että sanoin silakka? Se ei ollut sitten mikään viettely-yritys. Vittu haisee hyvältä ja sitä rataa. Silakka on nähkääs kala.

Ja sitten on näitä isoja asioita. Me too, minä myös! Että jos ihminen, taikka nainen, sanoo, taikka vaatii, että älkää nyt saatana kouriko helvetti, niin mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää? Nainen, joka kieltää väkivallan, kyllä, VÄKIVALLAN, ei ole lähtökohtaisesti nainen, joka on frigidi, seksinvihaaja tai muuten vain miesvastainen. Ehei. Hän on ihminen, taikka nainen, joka kieltäytyy olemasta väkivaltaisen teon kohteena.

Tiedättehän, samaan tapaan kuin jos joku ei halua tulla hakatuksi. Että kun hakkaaminen on lailla kiellettyä, niin ei kai kenellekään tule mieleen ruveta nillittämään, että ”kiva, nyt ei tietysti saa enää nyrkkeilläkään”. Että onpa nyt epäreilua. No, erohan on tässä asiassa aivan sama, ja jatkan nyt vääntämistä, vaikka rautalanka on pureutunut jo hyvän matkaa etusormien lihaan. Että kun seksissä ja nyrkkeilyssä on kaksi ihmistä puuhastelemassa SAMOILLA SÄÄNNÖILLÄ JA YHTEISESTÄ SUOSTUMUKSESTA, niin kouriminen, lähentely ja hakkaaminen ovat sillä lailla yksipuolista toimintaa, että siinä toinen vie ja toinen vikisee kauhusta. KAUHUSTA. Että kun joku, taikka nainen, haluaa elää pelotta ja rauhassa, niin siinä on armeija pattipolvisia mököttäjiä, jotka alahuuli törössä hokee että ”nyt on kaikki kiellettyä”. Ehei. Kaikki EI ole kiellettyä. Vain toisen ihmisen alistaminen on kiellettyä. Get it, brahs & hos?!?!?

Että millä pallivahalla se on sinetöity se salainen pykälä, joka antaa luvan ottaa pyytämättä, olla vähän parempi, silleen sniikisti mutta kuitenkin, olla vähän yläpuolella, ei virallisesti mutta oikeesti hei, kaikkihan sen tietää. Että on ihan ok olla sanomatta, että joku asia ei ole ok. Kun kuitenkin on asioita, jotka ovat todella kaukana ok:sta, että täällä on ihmisiä, taikka naisia, jotka oikeasti luulee, että niiden paikka on maata jossain vitun savikuopassa kynnet verillä, kun muut nauraa ympärillä vahvemman oikeudella ja katselee, miten se kuoppa täyttyy paskavellistä. Pallitko ne siellä kuopan reunalla seisoskelevilla on surkastuneet vai etuotsalohko vai mikä vittu häh?

Että pysytäänkö nyt vaan asiassa? Vai mikä vittu siinä nyt on niin vaikeaa? Että VÄKIVALTAAN PUUTTUMINEN EI OLE SEKSISTÄ NAUTTIMISEN KIELTÄMISTÄ, SIITÄ KIELTÄYTYMISTÄ TAI SEN KOMMENTOIMISTA MILLÄÄN LAILLA. Voisko joku nyt jo pikku hiljaa ruveta vittu tajuamaan, mitä täällä yritetään sanoa? Että jos ihminen, taikka nainen, kertoo kokemuksistaan, niin siinä ei tarvita jumalauta viittätoista miestä ja kuvitelkaa vittu naista kimottamassa kuorossa, itkemässä jumalauta, että ”nyt ei saa enää mies naisiakaan iskeä, ja onhan se seksi saatana iloinenkin asia”. Eihän tässä nyt siitä ole jumalauta kyse! Jos puhutaan asiasta, puhutaan asiasta. Jätetään selittelevät, silottelevat sivuäänet taka-alalle, tampataan ne vittu korkkarilla tai vaikka paljaalla kantapäällä kadunkoloon, ja puhutaan, huudetaan tätä asiaa niin kauan että vittu menee jakeluun!!!!!!!! Meneekö se????? Meneekö se sinne???????????????????

On se nyt jo vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti